Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,33 g |
Tuky | 89,04 g |
Vláknina | 3,12 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,29 g |
Sacharidy | 37,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené rybí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Jr
Moje poznámka
Zapečené rybí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Jr
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 1 hodinou
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 6 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečené filety z tresky,
rybí maso,
zapékaná treska,
zapečené ryby,
rybí fi,
rybí maso recepty,
zapečená rybí treska,
rybí treska,
zapečené rybí filety,
zapečená rýbí treska recept,
recepty z rybiho masa,
zapečené fi,
recepty zapečené ryby,
zapečené filety recepty,
recept zapecene na maso,
zapečený filet tresky,
zapečené treska,
zapekaná treska s nivou,
zapečené rybí fi,
treska zapečená recepty
Suroviny:
filet z tresky,
filet z tresky uzený,
mléko plnotučné,
mouka polohrubá,
petržel,
vejce,
máslo,
rajče cherry,
koření na ryby,
pepř,
sůl
Komentáře (8)