Bigos
V tradiční polské kuchyni najdete podobné suroviny jako v naší české. Například bigos - jídlo, které zahřívalo lovce na zimních výpravách. V receptu najdete vepřové a hovězí maso, houby, kysané zelí i pikantní klobásu. Výsledek je vynikající.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 395 kJ / 6 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 571,63 g |
Tuky | 364,12 g |
Vláknina | 43,20 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 22,75 g |
Sůl | 54,08 g |
Sacharidy | 106,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6rK
Moje poznámka
Bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6rK
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 2 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 3 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 3 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 1 hodinou
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 2 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 6 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 8 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 8 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 9 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 9 hodinami
Tématické fráze:
bigos nejlepší recept,
bigos-nejlepší recept,
polský bigos,
bygos,
recept na polsky bigos,
pravý polský bigos,
bigos nejlepší recepty,
polské jídlo bigos,
recept polsky bigos,
jehněčí klobásy,
bigoš,recept,
to recepty,
kucharka polsky bigos,
recepty polský bigos,
polsky bigos recept,
bygosz,
jehněčí klobásy recept,
bygos recept,
jak se vaří bigos,
recept na jehněči klobasy
Suroviny:
zelí kysané,
zelí,
hovězí zadní,
plecko vepřové,
žebra vepřová,
maso drůbeží,
bůček uzený,
klobása,
houby sušené,
cibule,
slanina anglická,
sůl,
majoránka,
kmín drcený,
pepř mletý,
bobkový list,
libeček,
tuk na smažení
Komentáře (89)