Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 952 kJ / 1 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,20 g |
Tuky | 86,68 g |
Vláknina | 26,60 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 88,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obrácený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlOz
Moje poznámka
Obrácený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlOz
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 5 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 5 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 19 minutami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 2 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 2 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 4 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 4 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 6 hodinami
Tématické fráze:
obraceny kolac,
obrácené koláče,
obracene kolacky,
obrácený piškotový koláč s jablky,
obrácený piškot,
obrácený koláče,
obrácený koláč recept,
nejlepší obrácený koláč,
obrácený pomerančový koláč,
koláč obráceně,
obraceny kolac,
obrácený piškotový koláč,
obrácený piškot s jablky,
obraceny jablkovy kolac,
obrácený koláč s ananasem,
recepty obrácený koláč,
jablečný koláč pečený obráceně,
obrácené koláče recept,
obrácení koláč,
obraceny kolac top recepty
Suroviny:
jablko,
cukr skořice,
piškoty dětské,
vejce,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
kakao,
prášek do pečiva,
rum
Komentáře (1)