Buchta se zakysanou smetanou
Recept ještě nebyl hodnocenNadýchaná buchta s důlky plnými jemného pudinku je potřená svěží zakysanou smetanou. Pudink, který se peče nerovnoměrně nalitý na těsto dodá moučníku netradiční vzhled.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 590 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 95,00 g |
– cukry | 95,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nadýchaná buchta s důlky plnými jemného pudinku je potřená svěží zakysanou smetanou. Pudink, který se peče nerovnoměrně nalitý na těsto dodá moučníku netradiční vzhled.…
Velmi jednoduchá buchta, rychlá na přípravu - to je domácí perník na plech. Těsto připravíme v jedné míse, bez váhy, hrnečkovou metodou. Přidáme ořechy, díky kterým je…
Jahodové knedlíčky ze snadného tvarohového těsta se vždycky povedou. Rychle připravené, nedají moc práce a v období jahod se tento recept může hodit každému, kdo má rád…
Cizokrajný dezert, který je doma na Pyrenejském poloostrově a tím pádem i v španělsky mluvících zemích světa. Podlouhlé cukrovinky z odpalovaného a poté smaženého těsta…
Nadýchaná jako peřinka, přesně taková je tato pudinková buchta. Přestože může působit příliš obyčejně, po prvním ochutnání změníte názor. Pudink dodává celému moučníku…
Rozválené těsto potřeme rozpuštěným máslem.Na těsto nasypeme skořicový cukr a rozprostřeme jemně rukou. Nařežeme cca 2 cm široké proužky, srolujeme a "splácneme". Do…
Černý bez, tedy jeho plody a květy, má nejen v kuchyni široké využití. Jednou ze známých pochoutek jsou květy smažené. Tentokrát je připravíme ve sladké verzi. Těstíčko…
Máte chuť na dobré sladké jídlo? Jablky vláčná a skořicí vonící žemlovka, zapečená se sněhovou čepicí tyto chutě určitě uspokojí. Recept je bez rozinek, ale kdo chce,…
Miluji koláče s pudinkem! Těsto je krásně nadýchané, lehké, a pudink tomu dodává jemné pohlazení. Nejlepší je hezky k snídani ke kafíčku nebo k teplému čaji. Rychlý a…
Milujete hrníčkové buchty a recepty na ně? Tak hned můžete vyzkoušet jednu voňavou s jablíčky a jemným tvarohem uprostřed. Je snadná, rychlá a lahodná. Potěšte rodinu…
Zdravé moučníky jsou v dnešní době čím dál populárnější. Vláčnost těmto špaldovým řezům dodají nastrouhaná jablka a mrkev, s těstem není žádná velká práce. Jednoduše vše…
Čokoládovým muffinům odolá opravdu málokdo. S tímto hrníčkovým receptem je zvládne připravit i úplný začátečník a odměnou vám tak bude dezert, u kterého vás při každém…
Koláč na plech z litého těsta je rychlejší a jednodušší alternativou klasických kynutých. Varianta se švestkami, mákem a křupavou drobenkou je královnou mezi podzimními…
Doma upečete maxi trdelník díky skvělé vychytávce - obyčejnému dřevěnému válečku na těsto. Pokud máte toto pečivo rádi, neváhejte a zkuste to. Vůně trdelníku se krásně…
Pokud se řadíte mezi milovníky vláčných moučníků, jste tu správně. Bratislavská buchta je prolitá pudinkem a zakysaná smetana jí dodává svěží chuť. Na řezu vypadá…
Pokud se vám letos urodilo na zahrádce hodně jablíček a pomalu se jim už scvrkává slupka, připravte si z nich výborný tažený štrúdl. Příprava těsta je snadná a nezabere…
Načechrané světlé těsto přikrývající vrstvu pudinku, to je péřová buchta. Díky pudinku, který se peče společně s těstem, má charakteristickou vláčnost, kterou umocňuje…
Tento oku lahodící, vrstvený a barevný moučník je poměrně rychle připravený. Je vláčný díky pudinku, se kterým se peče a zakysané smetaně, kterou je potřený ještě horký.…
Koláč z křehkého lineckého těsta s tvarohovou nádivkou, vonící vanilkou a citronem, zvládnou připravit i ti, kteří s pečením teprve začínají. Doslova ideální moučník pro…
Jablkový závin jako od babičky upečený z kynutého těsta je štědře naplněný nahrubo strouhanými jablky. Máme-li rádi, můžeme k jablkům přidat i rozinky a hrubě sekané…
Hrníčkové řezy s čokoládovým pudinkem, zjemněné zakysanou smetanou a vonící skořicí. Jednoduché a dobré. Hodí se na víkendové pečení i všední den ke kávě, nebo snídani.
Ať už si víkendový čaj budete vychutnávat sami nebo přizvete přátele, sladkou tečku v podobě chutného moučníku ocení všichni. Jablíčka nepatří mezi klasické náplně do…
Bublaniny s jakýmkoliv ovocem jsou nenáročným moučníkem, kterým se vždy a každému zavděčíte. Jablka jsou dostupná po celý rok a tuto bublaninu od známé slovenské…
Jablko a skořice jsou osvědčená kombinace. Společně se skvěle doplní i v případě těchto nadýchaných a vláčných jablečných lívanců. Právě ona jablka dodají šťavnatost a…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoce patří i dětem: Upoutat je lze dobře zvoleným a hlavně vesele vypadajícím jídlem. Třeba palačinky umí divy
Zavařujeme broskve: Zkuste to s likérem amaretto nebo s obyčejným rumem. Neuděláte chybu!
Holka u plotny: Chřest s holandskou omáčkou a bramborovými škvarky si zamilujete