Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 095 kJ / 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,68 g |
Tuky | 7,76 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 33,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory nastrouháme a ze všech přísad vymícháme těstíčko. Smažíme na lívanečníku malé placičky. Lilek nakrájíme na 1 cm kolečka, osolíme a necháme chvíli vypotit. Osušíme a potřeme lehce olejem se sušeným česnekem a bylinkami.
Krok 2: Opékáme na grilovací pánvi z obou stran. Na každou placičku dáme kolečko lilku a posypeme sýrem. Dáme pod pod rozehřátý gril zapéct do roztečení sýru. Ihned podáváme.
Zveřejněno 31. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s grilovaným lilkem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bmvx
Moje poznámka
Bramboráčky s grilovaným lilkem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bmvx
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky Pizza
jakub@V před 50 minutami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 54 minutami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 1 hodinou
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 2 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 3 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 4 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 7 hodinami
Tématické fráze:
lilek grilovaný,
lilek bramboracky
Suroviny:
brambory,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
cibule sušená,
česnek,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
pepř,
lilek,
olej česnekový,
koření oregáno,
sůl,
sýr strouhaný,
olej
Komentáře (6)