Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 816 kJ / 1 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,59 g |
Tuky | 63,16 g |
Vláknina | 23,47 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 696 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 186,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra propereme a necháme důkladně okapat. Poté je nakrájíme na menší kousky.
Krok 2: Brambory oloupeme a nastrouháme nahrubo (velké slzičky).
Krok 3: Pórek nakrájíme na půlkolečka, tvarůžky na malé kostičky.
Krok 4: Všechny připravené ingredience dáme do mísy, přidáme utřený česnek, vejce, smetanu a koření a řádně promícháme.
Krok 5: Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a rozprostřeme do ní připravenou bramborovo-játrovou směs.
Krok 6: Pečeme na 160°C asi 45 minut do zezlátnutí.
Zveřejněno 9. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavý játrový pekáček počesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43q0
Moje poznámka
Voňavý játrový pekáček počesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43q0
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 15 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 49 minutami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 3 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 4 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
játra kuřecí,
pórek,
sýr tvarůžky kulaté,
česnek,
vejce,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
majoránka,
tuk,
strouhanka
Komentáře (10)