Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 39 536 kJ / 9 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,86 g |
| Tuky | 434,15 g |
| Vláknina | 81,83 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 293 mg |
| Sůl | 0,34 g |
| Sacharidy | 1 108,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pravý poctivý valašský frgál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jP3W
Moje poznámka
Pravý poctivý valašský frgál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jP3W
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 11 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 39 minutami
Moji utopenci
marky79 před 1 hodinou
Pudinkové cukroví
adela. před 1 hodinou
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 1 hodinou
Sachr cukroví
adela. před 1 hodinou
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
recept na pravý valašský frgál,
pravý valašský frgál recept,
pravy valassky frgal,
recept na pravý tvarohový frgál,
pravé valašské frgály recept,
frgál recept,
pravé valašské frgále recept,
recept na frgál,
jednoduchý frgál,
valasský frgál,
recept na valašský frgál,
valašský frgál recept,
forma na frgál,
frgály recept,
pravé valašské frgály,
pravy valasky frgal,
nejlepší frgale,
tvaroh na frgal,
jednoduché frgály,
recepty frgále
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
sádlo,
žloutek,
kůra citronová,
cukr krupice,
droždí,
kvásek,
mák mletý,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
rum,
cukr krupice,
mléko,
skořice,
tvaroh měkký,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
mléko,
rozinky,
povidla švestková,
rum,
perník,
žmolenka,
mouka,
cukr krupice,
máslo,
máslo,
rum
Komentáře (18)
V SUROVINÁCH stojí psáno:
"Náplně - pamatujte, že musí být jednou takové množství, než těsta"
Relativně je to prkotina, všichni víme wcg
Nikdy ale nevíte zda se na pečení nevrhne matematický génius, ale po přečtení výše uvedeného mu praskne hlava protože mu to nepobere
No, s podobným zadáním by si neporadil ani slovutný A. Einstein
Přidávám fotku.
Ba ne, toto není můj rcp
No, dělám cosi podobného - povidlového, navíc tvarohem plněného
https://www.labuznik.cz/detail-fotky/?imageId=2687...
Máte pravdu
No, částečně...
Nebo snad znáte někoho, kdo napřed suší hrušky, aby je posléze rozvařil a napaplal na koláč
(mrkněte se, co jsou to "hruškovými povidla"
***
masorad:
Já taky