Suroviny
Porce: cca 3 porce omáčky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,59 g |
| Tuky | 35,89 g |
| Vláknina | 6,81 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 28,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGy9
Moje poznámka
Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGy9
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 14 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 14 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 15 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 16 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 16 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
vařený hovězí jazyk recepty,
úžený hovězí jazyk,
vařený uzený jazyk,
vařený hovězí jazyk,
uzený hovězí jazyk recepty,
uzený hovězí jazyk recept,
vařený hovězí jazyk recept,
recept na uzený hovězí jazyk,
hovězí jazyk,
hovězí jazyk recept,
hovězí jazyk recepty,
recepty na hovězí jazyk,
recept na uzeny jazyk,
uzený hovězí jazyk s pikantní omáčkou,
recepty na uzený hovězí jazyk,
uzeny jazyk,
hovezi jazyk vařený,
hovězí uzený jazyk,
hovězí jazyk s omáčkou,
hovězí omáčka
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
vývar,
olej olivový,
cibule,
protlak rajčatový,
chilli paprika čerstvá,
pasta wasabi,
ocet vinný,
česnek,
pepř,
smetana,
vývar,
nať petrželová,
kapie
Komentáře (9)
K receptu: Pro začátečníky by možná bylo užitečné doplnit, že jazyk se nejlépe loupe ještě zahorka. Recept zní velmi lákavě