Suroviny
Porce: cca 3 porce omáčky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,59 g |
| Tuky | 35,89 g |
| Vláknina | 6,81 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 28,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGy9
Moje poznámka
Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGy9
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 6 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 7 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 9 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 9 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 9 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 10 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 10 hodinami
Tématické fráze:
vařený hovězí jazyk recepty,
úžený hovězí jazyk,
vařený uzený jazyk,
vařený hovězí jazyk,
uzený hovězí jazyk recepty,
uzený hovězí jazyk recept,
vařený hovězí jazyk recept,
recept na uzený hovězí jazyk,
hovězí jazyk,
hovězí jazyk recept,
hovězí jazyk recepty,
recepty na hovězí jazyk,
recept na uzeny jazyk,
uzený hovězí jazyk s pikantní omáčkou,
recepty na uzený hovězí jazyk,
uzeny jazyk,
hovezi jazyk vařený,
hovězí uzený jazyk,
hovězí jazyk s omáčkou,
hovězí omáčka
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
vývar,
olej olivový,
cibule,
protlak rajčatový,
chilli paprika čerstvá,
pasta wasabi,
ocet vinný,
česnek,
pepř,
smetana,
vývar,
nať petrželová,
kapie
Komentáře (9)
K receptu: Pro začátečníky by možná bylo užitečné doplnit, že jazyk se nejlépe loupe ještě zahorka. Recept zní velmi lákavě