Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 563 kJ / 1 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,56 g |
Tuky | 69,20 g |
Vláknina | 90,00 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 135,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na půlkolečka a vrstvu jí položíme do silného litinového hrnce.
Na cibuli rozložíme silnější plátky osoleného a opepřeného masa. Krok 2: Tato dvě vrstvy ještě zopakujeme - na maso přijde opět cibule, na ni další maso a končíme cibulí.
Zalijeme vodou, přidáme větší polovinu másla, hrnec zakryjeme a dáme na vařič pomalu dusit - aspoň 3 hodiny. Krok 3: Pak ochutíme balsamicovým octem, přidáme ještě zbytek másla a na kostičky nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.
Na cibuli rozložíme silnější plátky osoleného a opepřeného masa. Krok 2: Tato dvě vrstvy ještě zopakujeme - na maso přijde opět cibule, na ni další maso a končíme cibulí.
Zalijeme vodou, přidáme větší polovinu másla, hrnec zakryjeme a dáme na vařič pomalu dusit - aspoň 3 hodiny. Krok 3: Pak ochutíme balsamicovým octem, přidáme ještě zbytek másla a na kostičky nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 1. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí loirských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9NG
Moje poznámka
Hovězí loirských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9NG
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 5 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 5 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 19 minutami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 2 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 2 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 4 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 4 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 6 hodinami
Tématické fráze:
bifteky loirských lodníků,
biftek loirských lodníků,
hovězí podle lodníků,
bifteky loiarskych lodniku,
biftek lodníkú,
hovězí zadní recepty,
hovězí rose,
biftek lodník
Suroviny:
cibule,
máslo,
sůl,
pepř,
okurky sterilované,
voda,
ocet
Komentáře (6)