Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 940 kJ / 2 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,40 g |
| Tuky | 20,07 g |
| Vláknina | 63,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 462,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku a prelisovaný cesnak. Premiešame.
Krok 2: Vložíme na kocky nakrájané zemiaky. Osolíme, okoreníme a dusíme na slabom ohni 10 minút.
Krok 3: Potom pridáme fazuľku, na kocky nakrájané hrušky a paradajky, podlejeme vývarom a dusíme domäkka.
Krok 4: Nakoniec vsypeme kukuricu a necháme prejsť varom.
Krok 5: Podávame s chlebom.
Môžeme „vylepšiť“ o opečený párok alebo klobásu.
Môžeme „vylepšiť“ o opečený párok alebo klobásu.
Zveřejněno 5. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky po španělsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BJy
Moje poznámka
Fazolky po španělsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BJy
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 19 minutami
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 41 minutami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 1 hodinou
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 1 hodinou
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 2 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 3 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 4 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 4 hodinami
Jahodový likér
Jirka55221 před 5 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 5 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
ja se pripravuji fazolky,
fazolové lusky po španělsku,
fazolové recepty,
fazolky recept,
hrách recepty,
jak upravit fazolky,
fazole recepty
Suroviny:
fazolky zelené,
brambory,
rajče,
hruška,
kukuřice,
cibule,
vývar masový,
česnek,
olej,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř
Komentáře (8)
Ve spanelstine se rajcata hruskoviteho tvaru nazyvaji tomates pera, tomates = rajcata , pera = hruska. . . . .
P.S. Ja nie som z tých, ktorí si vypomáhajú prekladačom a prekladajú recepty z cudzích jazykov. Sorry. Foto výstrižku prikladám.