Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 192 kJ / 2 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,15 g |
Tuky | 38,96 g |
Vláknina | 15,64 g |
Cholesterol | 91 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 390,60 g |
Postup přípravy
Asi se vám nepovede zvážit 1 g droždí přesně - dejte raději méně než více, kvasinky budou mít na zpracování mouky dost času a nebudou hladovět. Krok 2: K vykvašenému prefermentu přidáme zbytek surovin a vypracujeme těsto, které necháme nakynout. Krok 3: Po vykynutí těsto propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu - všechny je necháme na plechu nakynout. Krok 4: Vykynuté bagetky orosíme vodou nebo potřeme trochou rozšlehaného vejce (budou mít hezčí, živější barvu) a upečeme ve vyhřáté troubě (230°C/asi 25 minut).
Zveřejněno 26. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Světlé bagetky se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlX2
Moje poznámka
Světlé bagetky se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlX2
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 17 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 19 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 34 minutami
Velikonoční mazanec
manina před 47 minutami
Americké kotlety
evikju před 1 hodinou
Chlebové bagety
1Jirina před 1 hodinou
Anglické palačinky
káťa před 2 hodinami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 2 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Markeeta před 4 hodinami
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 12 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 12 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty se syrovátkou,
recepty na bagetu,
recept na svetlou bagetu,
recepty ze syrovátky,
housky se syrovatkou
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí čerstvé,
voda,
syrovátka sušená,
semínka lněná,
máslo,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
droždí
Komentáře (3)