Suroviny
Porce: 1 porce (6 ks)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 539 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,04 g |
Tuky | 31,46 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 14,56 g |
Postup přípravy
U nás máme nejraději bez pečiva, pouze s bílým vínem a když je k mání, tak se žlutým melounem.
Zveřejněno 16. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlemýždi (šneci) po gaskoňsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnMQ
Moje poznámka
Hlemýždi (šneci) po gaskoňsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnMQ
Nejnovější recepty
Hrnkový beránek
Přidáno před 34 minutami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 4 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 18 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 19 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
evik_svistik před 5 minutami
Cikánský řízek
DanyDong před 11 minutami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 11 minutami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 20 minutami
Cibulová marmeláda
Ekurecepty před 43 minutami
Frankfurtská polévka
poirotka před 52 minutami
Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
poirotka před 53 minutami
Banánové lívance
Wanilor před 1 hodinou
Houbová omáčka bez smetany
asa007 před 1 hodinou
Karbanátky
LUKES před 1 hodinou
Tématické fráze:
hlemýžď recepty,
hlemýžď recept,
recept na hlemýždě,
hlemýždi recept,
jak se vari sneci,
hlemýždi recepty,
příprava hlemýžďů,
recepty z hlemýždů,
hlemýždi,
hlemýždí sekaná,
hlemýždí farma,
příprava hlemýždě,
recept hlemýžď,
recepty na hlemýždě,
příprava hlemýždů recepty,
jak se vaří hlemýžď,
sneci farmy,
konzervovaní šneci,
recepty na hlemizde,
priprava hlemyzd trouba
Suroviny:
maso,
vývar hovězí,
rohlík,
mléko,
máslo,
žloutek,
petrželka,
strouhanka
Komentáře (9)