Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 631 kJ / 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostří utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLWK
Moje poznámka
Ostří utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLWK
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 10 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 18 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 1 hodinou
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 2 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 9 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 9 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 9 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 9 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 9 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 11 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 11 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak oloupat špekáčky,
nakládaní utopenci recept,
recept na nakládané utopenci,
nakládaný utopenec recept,
nakládaný utopenec,
recept na nakládané utopence,
jak nejlepe oloupat spekacky,
nakládané utopence,
utopenci recept,
nakládaný utopenci,
recept nakládaný utopenci,
nakládané utopenci recepty,
jak oloupat špekáček,
nakladane utopenci,
nakládání utopenci,
recept na utopence ze špekáčků,
utopenci,
připrava utopenců,
koreni na utopence,
spekackovy utopenec
Suroviny:
špekáček,
cibule,
okurky sterilované,
koření grilovací,
feferonka sterilovaná,
ocet,
voda,
sůl
Komentáře (4)