Staročeské kuře pečené v zelenině i s přílohou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 512 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,33 g |
Tuky | 2,27 g |
Vláknina | 25,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 118,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeské kuře pečené v zelenině i s přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEmV
Moje poznámka
Staročeské kuře pečené v zelenině i s přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEmV
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 15 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 49 minutami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 3 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 4 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na pecene kure na zelenine,
pecene kure na zelenine,
staročeské kuře,
kuře pečené na zelenině,
kure na zelenine,
kuře na staročeský způsob,
pečené kuře,
pečené kuře se zeleninou,
kuře pečené se zeleninou,
kuře se zeleninou,
jak naporcovat kure,
kuře staročeské,
kuře pečené na hlávkovém zelí,
kuře s přílohou,
příloha ke kuřeti,
kure na hlavkovem zeli,
recept pečené kuře na zelenině,
pečené kuře naporcované,
kuře s bramborem dohromady,
kuře s přílohou v jednom pekáči
Suroviny:
kuře,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika čerstvá červená,
zelí hlávkové,
koření staročeské,
kmín celý,
vývar drůbeží,
sůl,
brambory
Komentáře (13)