Domácí jednoduchý sulc
Sulc je jedna z typických zabijačkových pochoutek. Zužitkujeme na něj různé části masa a kůže, které s kořením uvaříme. Po uvaření maso nadrobno nakrájíme a zalijeme vzniklým vývarem. Po uležení a vychlazení podáváme s cibulí, octem a chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí jednoduchý sulc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlyK
Moje poznámka
Domácí jednoduchý sulc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlyK
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 10 minutami
Květákový mozeček
vervla před 32 minutami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 3 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 12 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 16 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 17 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 17 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 17 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 18 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 18 hodinami
Tématické fráze:
domácí sulc,
recept na domácí sulc,
domácí sulc recept,
domací huspenina,
recept domácí huspenina,
domácí vepřová huspenina,
recepty na domácí sulc,
domácí vepřový sulc,
recepty domácí sulc,
jak udelat domaci sulc,
jak se dela domaci sulc,
nejlepší domácí huspenina,
domácí huspenina recept,
domácí sulc - huspenina,
recept na domácí huspeninu,
nejlepší domácí sulc,
sulc recept,
sulc recept,
recept sulc,
recept domácí sulc
Suroviny:
nožička vepřová,
kůže vepřová,
hlava vepřová,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (8)