Štrúdl od mé babí
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 101 kJ / 4 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,18 g |
Tuky | 335,53 g |
Vláknina | 67,50 g |
Cholesterol | 394 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 347,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdl od mé babí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QrJl
Moje poznámka
Štrúdl od mé babí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QrJl
Nejnovější recepty
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 1 hodinou
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 11 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 15 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 18 minutami
Fazolková omáčka
Sahula před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 2 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 3 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 4 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 4 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 5 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 5 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 6 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
štrůdl ze sádla,
těsto na strudl ze sadla,
štrůdl sádlo,
jablečný štrůdl ze sádla,
štrůdl ze sadla,
dřevenický štrůdl,
těsto na štrůdl se sádlem,
strudl od me babi,
štrudl ze ze sádla,
těsto se sádlem na štrudl,
štrůdl se sádlem,
štrůdl - těsto se sádlem,
štrůdl podle babičky ze sádla,
štrůdl z tvarohu a sádla,
štrudl z tvarohového těsta blog,
štrůdl ze sádla a se smetanou,
testo ze sadla na štrůdl,
jablečný štrůdl sádlo,
moje babí,
strúdl těsto ze sádla
Suroviny:
mouka hladká,
smetana zakysaná,
vejce,
sádlo,
jablko,
kokos,
skořice,
cukr vanilkový
Komentáře (3)