Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 837 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,73 g |
Tuky | 67,47 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 36,85 g |
Postup přípravy
Uvařené maso nakrájíme na silnější plátky. Krok 7: V pánvi rozehřejeme lžíci másla, přidáme maso, které poklademe plátky sýra a podlijeme asi 100 ml vývaru. Krok 8: Přikryjeme pokličkou a necháme sýr trochu roztavit. Krok 9: Podáváme horké s vychladlou omáčkou a např. vařenými bramborami.
Zveřejněno 29. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí s modrým sýrem a cumberlandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r91L
Moje poznámka
Vařené hovězí s modrým sýrem a cumberlandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r91L
Nejnovější recepty
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 10 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Sweety77 před 18 minutami
Velikonoční jidáše
AnnaGrabmylerova před 1 hodinou
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
MirkaTioka před 2 hodinami
Velikonoční Jidáše
Akuska před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 4 hodinami
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 5 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 5 hodinami
Tématické fráze:
vařené hovězí recepty,
vařené hovězí s vařenými bramborami,
vařené hovězí,
vařené hovězí maso s omáčkou,
vařené hovězí recept,
hovězí maso recepty,
omáčka z vařeného hovězího masa,
hovězí s tatarskou omáčkou,
uprava hověziho masa vařením,
hovězí vařené recept,
omáčka z vařeného hovězího,
varene hovezi maso s tatarkou,
vařené hovězí s bramborem a tatarkou,
recepty vařené hovězí,
hovezi maso na pomerancich s omackou,
hovezí zadní se sýrem,
vařené maso s omáčkou,
hovezi s bramborami a omackou,
varene dobroty,
polévka z více druhů masa vařená několik hodin
Suroviny:
maso hovězí,
sýr s modrou plísní,
koření nové koření,
cibule,
bobkový list,
sůl,
máslo,
pomeranče,
citron,
voda,
víno portské,
džem rybízová,
brusinky,
zázvor čerstvý,
hořčicový prášek,
pepř,
sůl,
ocet,
omáčka worcesterová
Komentáře (21)