Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený bůček, marinovaný v harrise

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

Středně náročný

Doba přípravy 80 min Doba tepelné úpravy: 80 min

80 min (80 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 1 dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 459 kJ /
4 651 kcal
Bílkoviny172,76 g
Tuky343,42 g
Vláknina45,66 g
Cholesterol 501 mg
Sodík 683 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy201,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Večer pred pečením bôčik husto prešpikujeme cesnakom, nasolíme a výdatne potrieme harrisou. Odložíme na noc do chladničky. Krok 2: Vyberieme, obložíme cibuľou, pridáme masť, podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a pečieme v trúbe na 170°C 1 hodinu za prelievania vypečenou šťavou a podlievania vodou. Krok 3: 20 minút pred koncom pečenia odstránime alobal, pridáme zemiaky, ktoré osolíme, teplotu zvýšime na 220°C a dopečieme do chrumkava. Krok 4: Vyberieme, necháme odpočinúť a bôčik nakrájame na plátky. Na osobu podávame 2 plátky mäsa. Krok 5: Za tepla podávame s opečenými zemiakmi a kapustovo-paprikovým šalátom, za studena podávame s chlebom a paprikami, paradajkami a kyslými uhorkami.

Zveřejněno 29. 10. 2010

Poznámka autorky Meszarosovabol…

Zdroj: vlastný recept, nebojte sa harrisy, bôčik je lahodne pikantný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený bůček, marinovaný v harrise

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G8l5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený bůček, marinovaný v harrise

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G8l5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Moc nám chutilo:yes:len som naň trochu pozabudla a vypiekla sa mi skoro všetka šťava:-8tak som pomaly ani nemala čím preliať:-8Nabudúce by som ale marinovala pokrájaný na plátky,lebo takto tam tá harissa nebola moc cítiť.Ale určite je to za bod:-K:yes::yes:Zemiaky sú pečené v šupke na plechu...

Aničko Kocíková, dakujem:-p:-))

Janka Remková, dakujem:-))

Moc pěkný recept:-p+4:yes::yes:

Hmm, tak ten bude mít sílu:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
veprovy bucek marinovany peceny, pečený bůček video, pečený bůček recepty, nakládaný pečený bůček, marynovany bucek, peceny bucek platky, nakládaný bůček pečený, pečeny bucek, pečený bôčik, pečený bůček na plátky, kuře na harrise, recepty z bůčku, marinovaný bôčik, pečený bůček plátky recept, pečený buček top recept, marinovany bucek na medu, marinovaný bůček marinovaný v medu, vepřový bůček marinovaný, nakládaný bůček na peceni, pečený nakládaný bůček

Suroviny:
bůček, česnek, sůl, cibule, brambory, sádlo vepřové, voda

Přidat fotografie receptu