Pikantní marinovaný bůček
Bůček není zrovna prototypem zdravého stravování, kromě masa obsahuje i dost tuku, ale právě ten dělá skvělou chuť. V pikantní marinádě s chilli a pomalu pečený je výborným obědem, večeří, nebo pohoštěním pro přátele.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 047 kJ / 1 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,84 g |
Tuky | 173,65 g |
Vláknina | 3,70 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,51 g |
Sacharidy | 13,54 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2024 21:19
18. 2. 2024 20:46
31. 3. 2023 20:01
Peču na 175 ° 30 min. a otočím, přidám trošku vody, pak 150° dalších 30 min. a stále odkryté. Ke konci ještě troškou vody. Je to fantastické
20. 3. 2023 10:51
13. 2. 2022 00:26
10. 2. 2022 10:23
30. 8. 2019 18:24
28. 3. 2018 09:37
18. 3. 2018 18:05
18. 3. 2018 18:00
18. 3. 2018 17:51
18. 3. 2018 17:51
18. 3. 2018 14:48
18. 3. 2018 14:44
17. 3. 2018 13:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno 10. 6. 2024 17:44
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 22 minutami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 2 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 3 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 4 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 5 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 5 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Někdy potřebujeme zbavit vepřový bok kůže. Zvládnou to i začátečníci, pomůže jednoduchý návod
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: marinovany bucek pikantní bucek bucek recepty recepty na marinovaný bůček bůček recept bůček z božského pekáčku buček marinovany marinování bůčku bůček pikantní pečený bůček marinovaný pečený bůček marinovaný buček recept marinované bučkové plátky marinovany búček recept na pikantní bůček pečený marinovaný bůček marinované bůček pikantni buckove plátky marinovany grilovany bucek marinovaný uzený bůček
Suroviny: bůček bez kosti, sůl, pepř, olej, omáčka chilli sladká, hořčice pikantní, šťáva citronová, omáčka sojová, česnek, pasta chilli, paprika sušená sladká
Pikantní marinovaný bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JMvP
26 názorů