Suroviny
Porce: asi 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 165 kJ / 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,38 g |
Tuky | 39,75 g |
Vláknina | 7,87 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 38,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rW52
Moje poznámka
Krůtí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rW52
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 5 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 3 minutami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 1 hodinou
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 1 hodinou
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 2 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 3 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 4 hodinami
Tématické fráze:
krůtí sekaná,
krútí sekaná recept,
krůtí sekaná nejlepší,
sekana z krutiho masa,
kruti sekana recepty,
krutí sekana s mrkví,
krůtí sekaná se sýrem,
krutí domácí sekaná,
sekaná z mletého krutího masa,
recept na krutí sekanou,
sekana z krutiho mleteho masa,
sváteční krůtí sekaná,
sekana kruti,
recept kruti sekana,
domácí sekaná z krůtího masa,
sekana z kruty,
nejlepší krůtí sekaná,
sekana s krutiho masa,
krůtí sekaná s s mrkví,
sekaná z krůtího
Suroviny:
maso krůtí mleté,
mrkev,
cibule,
kapie,
pažitka,
česnek,
vejce,
víno bílé,
krupice dětská,
strouhanka,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (4)