Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 128 kJ / 1 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,65 g |
Tuky | 105,57 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 347 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 72,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené mleté maso s kapustičkami a bramborovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO3p
Moje poznámka
Zapečené mleté maso s kapustičkami a bramborovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO3p
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 43 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 5 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 7 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 7 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Tématické fráze:
mlete maso pod peřinou,
mleté maso recepty,
zapečené mleté maso s bramborem,
recepty z mletého masa,
mlete maso v perince,
zapečené mleté maso,
maso pod perinkou,
mleté maso,
recepty mleté maso,
mleté maso recept,
mleté maso zapečené s bramborem,
mlete pod perinou,
maso pod peřinou,
mleté maso s bramborem,
recept na mleté maso pod peřinou,
hovězí mleté maso s kapustičkou,
sekaná pod peřinkou,
mleté maso pod peřinou recept,
brambory pod perinou,
recept z kapusticeka mleteho masa
Suroviny:
brambory,
pórek,
smetana,
sýr niva,
sůl,
maso mleté,
kapusta,
koření gyros,
cibule
Komentáře (14)