Krůtí plátek s chřestovo-parmazánovou omáčkou
Krůtí maso, podávané s jemně nasládlou omáčkou z bílého chřestu a parmezánu, je ideálním jarním obědem pro slavnostnější příležitosti. Pokrm díky velice pečlivé přípravě vyniká skvělou chutí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 792 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,34 g |
Tuky | 27,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 87 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 10,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí plátek s chřestovo-parmazánovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6wM
Moje poznámka
Krůtí plátek s chřestovo-parmazánovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6wM
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 1 hodinou
Barevná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 5 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 6 minutami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 39 minutami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 1 hodinou
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 4 hodinami
Tématické fráze:
krůtí na pánvi,
krutí maso-recepty s omačkou,
krůtí stehenní řízky recepty,
krůtí plátky na chřestu,
kruti steak na chrest,
krůtí plátky v troubě se smetanou,
krůtí a bílý chřest,
bílý chřest krůtí
Suroviny:
prsa krůtí,
chřest bíly,
víno bílé,
máslo,
mouka hladká,
sýr parmazán strouhaný,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (8)