Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 873 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,35 g |
Tuky | 80,30 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 6,51 g |
Sůl | 16,04 g |
Sacharidy | 385,10 g |
Postup přípravy
Vykynuté vytáhneme z mísy (pekárny), propracujeme, rozdělíme na 4 díly a vytvarujeme bagety. Krok 3: Před pečením je naříznu a nechám vykynout v bagetovém plechu, pak potřu vodou a upeču ve vyhřáté troubě (200°C/30-35min).
Zveřejněno 17. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sezamové bagetky s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w66R
Moje poznámka
Sezamové bagetky s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w66R
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 1 hodinou
Barevná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 4 minutami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 37 minutami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 1 hodinou
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 4 hodinami
Tématické fráze:
bageta recept
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí,
voda,
podmáslí,
olej,
semínka sezamová,
cukr,
sůl,
droždí,
mouka hladká
Komentáře (7)