Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 262 kJ / 1 019 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,91 g |
| Tuky | 4,07 g |
| Vláknina | 78,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 112 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 174,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu se žampiony a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzDM
Moje poznámka
Tofu se žampiony a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzDM
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
tofu se žampiony,
tofu s zampiony,
žampiony s tofu,
tofu z hrášku,
žampiony,tofu,
tofu s hráškem,
žampiony v kuchini,
gnocchi s hráškem a se žampiony,
tofu v receptech,
žampióny tofu,
recepty z tofu,
žampiony + tofu,
recept na tofu se žampiony,
tofu s hraskem v indicke kuchini,
tofu se zampiony recept,
tofu zampiony recept,
recept tofu se žampiony,
tofu se žampionama
Suroviny:
česnek,
brambory,
hrášek,
cibule,
žampióny,
paprika sušená sladká,
kurkuma,
kmín mletý,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (8)