Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Závitky plněné houbovo-máslovou směsí

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivulinka ivulinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 428 kJ /
341 kcal
Bílkoviny21,20 g
Tuky19,20 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 586 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy18,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme je a opepříme. Krok 2: Na pánvi rezehřejeme máslo, zesklovatíme na něm jednu na kostičky nakrájenou cibuli a v teplé vodě oprané a rozmrazené hříbky, malinko osolíme a opepříme, přidáme bobkový list, dusíme asi 15 min. Pak do směsi rozklepneme 2 vejce necháme je ve směsi srazit, bobkový list vyjmeme. Krok 3: Směs rozdělíme na plátky masa, stočíme do roliček a spíchneme párátky nebo svážeme motouzkem. Krok 4: V hrnci si rozehřejeme olej, zesklovatíme na půlměsíčky nakrájenou cibuli, vložíme závitky necháme je zatáhnout. Pak do hrnce vložíme na kostičky nakrájenou mrkev, masox, osolíme a opepříme a přidáme mletou papriku pro barvičku a dusíme doměkka. Krok 5: Závitky vyjmeme a šťávu rozmixujeme, můžeme dolít vodou a zahustit instantní jíškou, podle chuti dochutíme, dosolíme.

Podáváme s rýží.

Zveřejněno 31. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O8rR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O8rR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Ivulinko, opět nádhera, Tvoje roládky mě zajímají čím dál víc. Můj syn houby nerad, ale takhle zakamuflované. . . to určitě nepozná! :-D Vyzkouším :yes: +26 ;-)

:-pBezva recept a krásné fotky:-K+22:yes::yes:

Ivčo, tak tuhle baštu určitě udělám :yes: Vypadá to moooc hezky :-K Dávám ti bodík

Ivanko, to je ale bašta :yes::-D

Jen se zakousnout:-p:yes:+13

:-p:-p:yes:+9

ivulinko, ivulinko :-( ty zlobíš :-( ;-)kdo to má stíhat a vařit? :-O:-O:-O ukládám, je to krása :yes:

Krása nebeská ;-);-);-)

Škoda že moje děti houby nerady, já bych si hned dala :-)):-D:yes: musí to být mňamka :yes: +

Kombinace masa a hříbků - dobrá volba:yes: Bodík jsem přidala a ještě následuje pochvala za krásnou fotku. Že si s foťákem rozumíš, není třeba dodávat, to je vidět:yes::-))

:-( já ať se snažím jak chci, tak to nikdy není ono:-S, ale co vaření mě stejně moc baví;-):yes:

Mysulko, opět ti děkuji za pochvalu, mám foťák se kterým si v kuchyni rozumím;-)

Musí to být moc chutné.Ten sosík :yes::yes:Krásné fotky.:-)

:-p tedy to je nádhera, ty máš tak krásné fotky:yes::yes: a ty závitky vypadají na moc velkou dobrotu:-p:-K:-K

Tématické fráze:
vepřové závitky s houbami, vepřové závitky plněné houbami, závitky plněné houbami, hovězí závitky plněné houbami, plněné masové závitky, maso plněné houbami, plněný kuřecí závitek, veprove zavitky plnene houbamy, závitek s s houbami, vepřový závitek, masové závitky plněné houbami, plnene veprove zavitky houbami, maso plněné s houbami, zavitky vepřove z houbama, vepřové plněné houbami, vepřové závitky plněné hobami, veprove maso plnene houbami, závitky plněné s houbami, plněné závitky, kuřecí závitek plněný houbami

Suroviny:
maso vepřové, houba hřib, máslo, vejce, sůl, pepř, cibule, bobkový list, mrkev, olej, paprika sušená sladká, jíška světlá instantní, masox, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu