Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprový chléb

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 997 kJ /
2 150 kcal
Bílkoviny84,47 g
Tuky40,17 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 3,37 g
Sůl8,37 g
Sacharidy353,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekárne dáme všetky ingrediencie v uvedenom poradí. Krok 2: Pečieme na programe SPRINT. Krok 3: Množstvo vody počas miešania kontrolujeme, pretože všetky syry neobsahujú rovnaké množstvo tekutiny.

Zveřejněno 2. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koprový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0L65

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koprový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0L65

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Janka, ten kôpor v tom množstve, ako je uvedené, nie je veľmi výrazný, len jemne dochucuje. Ak by si chcela výraznejšiu kôprovú chuť, bolo by treba pridať viac kôpru. Ale takto nám chutil, robila som ho prvýkrát, recept mi dala kamoška. ;-)

Terezko, zkoušela už jsem snad všechno možné, ale kopr mne nenapadl:-) Je tam ten kopr cítit? Hmm, dala bych si:-p:yes:

Tématické fráze:
domácí pekárna recepty, recepty domácí pekárna, domácí chleba pekárna recept, recepty chleba - domácí pekárna, domácí chleba, chleba z domácí pekárny recepty, chleba z cottage, koprový chleba z domácí pekárny, domácí chleba koprový recepty, recepty chleba z domácí pekárny koprový, koprový, chléb z domácí pekárny, recept na domácí chleba, recepty pro domácí pekárnu, domácí chleba recept, recepty chleba, domácí chleba recepty

Suroviny:
sýr cottage, vejce, voda, máslo, sůl, mouka hladká, mouka celozrnná, kopr, droždí

Přidat fotografie receptu