Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaječná tlačenka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

honzam honzam

Náročný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 60 min

180 min (120 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 365 kJ /
2 238 kcal
Bílkoviny77,39 g
Tuky210,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 5,78 g
Sůl14,04 g
Sacharidy9,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce překrojíme na poloviny, salám, okurku a Nivu pokrájíme na malé kostičky. Krok 2: Zeleninu vložíme do formy - na dno jsem do vlnovek vložil střídavě různě barevnou zeleninu - karotku a kukuřici, na ni položil překrojená vejce, prosypal hráškem a okurkou, poslední vrstva byla z kostiček salámu a Nivy - po ztuhnutí a vyklopení z formy bude barevná vrstva karotka a kukuřice nahoře. Krok 3: Zalijeme tekutou želatinou, připravenou podle návodu na obalu (jen místo studené vody ochladím rozpuštěnou želatinu lákem z okurek) a nechám 2 hod. v lednici ztuhnout.

Zveřejněno 19. 4. 2015

Poznámka autora honzam

V lednici opravdu nechte tuhnout nejméně 2 hodiny, já nechávám přes noc.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječná tlačenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nowp

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječná tlačenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nowp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vaječná tlačenka top recepty, vaječná tlačenka, top recepty vaječna tlačenka, vaječná tlačenka nej recepty, ztuhnutí vaječné tlačenky, šunková tlačenka, šunková tlačenka, nej vaječná tlačenka, vaječná tlačenka top recept, vaječná tlačenka recept, nej recepty vaječná tlačenka, neztuhla vaječna tlačenka, vaječná tlačenka - recepty, recept vaječná tlačenka, top tecepty vaječná tlačenka, dort z vaječné tlačenky, vaječná masova tlačenka, vajecna tlacenka bez zeleniny, vaječná tlačenka dort, tlačenka neztuhla

Suroviny:
vejce, salám šunkový, sýr niva, okurky sterilované, kukuřice sterilovaná, karotka s hráškem sterilovaná, želatina na vaječnou tlačenku, voda, lák z okurek, majonéza

Přidat fotografie receptu