Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 232 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,48 g |
Tuky | 43,27 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 961 mg |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 214,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé rizoto z vařené rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWZR
Moje poznámka
Rychlé rizoto z vařené rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWZR
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 8 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 22 minutami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 38 minutami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 40 minutami
Pikantní čočka
Karel849 před 45 minutami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 2 hodinami
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 3 hodinami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
evavolflova před 5 hodinami
Koka sušenky
faluska před 6 hodinami
Tématické fráze:
rychly oběd s rýží,
recepty z vařené rýže,
rychlý oběd z rýže,
rizoto z vařeneho masa,
rychlé vaření recepty,
rizoto z uvařené ryže,
rychlé recepty z rýže,
rizoto s vařeneho masa,
rychlá večeře z rýže,
obědy s rýží,
rychlý recept s rýží,
obědy z rýže,
rychlé recepty s rýží,
oběd z rýže,
zbyla varena ryze,
co s rýží která zbyla,
recepty s rýží,
hovězí rizoto,
jarni rizoto rychle,
oběd s ryzi
Suroviny:
rýže,
sýr gouda,
tuk,
cibule,
mrkev,
okurky sterilované,
hrášek sterilovaný,
sůl,
pepř
Komentáře (3)