Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejjednodušší a nejrychlejší tvarohový koláč

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hosta hosta

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Porce: malý plech 20x25 cm

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 443 kJ /
1 301 kcal
Bílkoviny68,17 g
Tuky104,74 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 599 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy21,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve dáme předehřát troubu na 170 st. - koláč je hned. V míse smícháme - prošleháme - metličkou tvaroh a zakysanku, zašleháme vejce, přidáme postupně máslo i ostatní suroviny vč. ořechů, hrozinek... vše zašleháváme metlou. Krok 2: Malý plech vymažeme trošku máslem (u nepřilnavého ani není nutné) a těsto do něj přesuneme. Pečeme asi 15 minut, poznáte, když je koláč pevný a začnou zlátnout okraje. Krok 3: Koláček se po dobu pečení trošku nafoukne a když ho vyndáte z trouby, trochu spadne. Po upečení můžeme potřít džemem a posypat cukrem.

Zveřejněno 8. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GNPK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GNPK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Hotovo.;-) S borůvkami a banánem. Ubrala jsem cukr, nahradila banánem a vyměnila hladkou mouku za Jizerku. Fotka a bodík pro autorku. Děkuji.:-K

miruschka: :yes: díky, mám radost:-)

Zítra peču :yes::-K:yes:

Dopečeno :-K, nevydržela jsem a ještě vlažné ochutnala:-p a je to náramná dobrota :yes::yes::yes:<3<3.

bystrouska: díky - a bez výčitek svědomí ;-) - jdu ho "inovovat":-)

opravdu výborný, včera jsem dělala a zmizel velmi rychle :-)

mala ale sikovna 13. 5. 2017 10:40
supeer :yes:

Hmm, to by mi chutnalo :-)

Uloženo :yes:

Tématické fráze:
tvarohový koláč na plech s borůvkami, nejrychlejší tvarohový koláč, tvarohový koláč bez mouky, koláč na malý plech, maly tvarohovy kolac, nejjednodušší cheesecake, tvarohový koláč bez mouky s banánem, tvarohový koláč za 5 min, tvarohový koláč malý, nejrychlejší recepty, maly koláč s tvarohem, nejrychlejší tvarohový koláč s tvarohem, tvarohovy kolac misa, nejjednodussi cheesecake s tvarohem, nejrychlejší tvarohové koláčky, nejjednodušší strouhaný koláč, nejjednodussi testo na kolac, nejjednodušší drobenkový koláč, tvarohovo bánánový koláč bez mouky, nejrychlejší koláč

Suroviny:
tvaroh jemný, smetana zakysaná, máslo, vejce, mouka hladká, prášek do pečiva, cukr krupice, ovoce sušené

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu