Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 885 kJ / 1 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,55 g |
Tuky | 20,41 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 359,22 g |
Postup přípravy
Chleba má mechovou střídu, nádherně voňavou a také pružnou. Chuťově je mnohem lepší, než tentýž chleba, v pekárně upečený klasicky, s obvyklou dávkou droždí.
Zveřejněno 27. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba s prefermentem a lžící kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vAR
Moje poznámka
Chleba s prefermentem a lžící kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vAR
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 5 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 18 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 18 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 2 minutami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 2 minutami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 1 hodinou
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 2 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 2 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 16 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 16 hodinami
Tématické fráze:
fantastický chleba,
chléb z prefermentu,
toustový chléb preferment,
chleba s prefermentem,
chleba z prefermentu,
kváskový chléb vysočina recepty,
domácí šumava s prefermentem recept,
domácí rohlíky z prefermentu,
peceni s prefermentem-diskuse,
jak pracovat se sušeným kváskem
Suroviny:
voda,
kmín celý,
sůl,
olej,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
kvas žitný,
droždí
Komentáře (2)