Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,39 g |
Tuky | 17,29 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 381,14 g |
Postup přípravy
Pokud chystám nočky dopředu, promícháme je s kouskem másla nebo trochou oleje.
Zveřejněno 14. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
Moje poznámka
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
Nejnovější recepty
Andělská čokoláda
Přidáno před 5 minutami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 13 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 13 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 14 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 10 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 11 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 11 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 13 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 13 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 13 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 14 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 14 hodinami
Tématické fráze:
přílohové halušky,
nocky,
noky přílohové,
halušky prilohove,
hopdovody z pohankove mouky,
nocky bez vajicka,
recept na noky ke guláši,
pilohove halušky,
jemne noky,
nočky bezlepkové,
jemné nočky,
přílohové halušky recept,
bezlepkové nočky,
noky z kefíru,
nočka do polévky,
hopdovody,
prilohove noky,
přílohové halušky s gulášem,
nocky ke gulasi,
priloha k segedinskemu gulasi
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
sůl
Komentáře (13)