Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 419 kJ / 1 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,15 g |
Tuky | 92,74 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,09 g |
Sacharidy | 70,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory nakrájíme na drobné kostičky a povaříme je asi 5 minut.
Krok 2: Scedíme a opečeme je dozlatova na směsi rozpáleného másla a oleje.
Krok 3: Vyjmeme a na výpeku opečeme jemně nasekanou cibuli a kostičky nakrájeného masa.
Krok 4: Opečeme, přidáme bylinkovou kostku, vrátíme opečené brambory, promícháme a případně dosolíme a dopepříme.
Krok 5: Podáváme velmi horké - doprostřed porce uděláme důlek, který vyplníme syrovým žloutkem. Strávníci si ho sami zamíchají do pokrmu. Sypeme čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Moje poznámka
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Nejnovější recepty
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 4 hodinami
Americké lívance
Přidáno před 8 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 9 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 10 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí zázvorový sirup
vaclavlouzecky před 26 minutami
Ovar a sulc
SILAROVA.L před 48 minutami
Řezy s Vitacitem
KachnaM před 1 hodinou
Květák s hráškem na paprice
michael_cook23 před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Huhla007 před 1 hodinou
Biskupský chlebíček II
lili před 2 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Petissek před 4 hodinami
Pomerančová bábovka
kodrla před 5 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
dadulena před 6 hodinami
Tématické fráze:
pitipana,
pyttipanna recept,
pyttipanna,
švédská jídla,
pitipana recept,
švédské národní jídlo,
pitti panna,
pytipana,
nejoblíbenější bylinkou ve švédsku,
pitipanna,
švédské pokrmy,
pittipana,
kuřecí pitipana,
švédské pyttipanna,
kuřecí pyttipanna,
pytt-i-panna,
recept pitipana,
švédská pana,
svedska masa,
recept pyttipanna
Suroviny:
maso pečené,
maso uzené,
brambory,
cibule,
máslo,
olej,
žloutek,
kostka bylinková,
pepř,
sůl,
bylinky zelené
Komentáře (5)