Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prsíčka pod pokrývkou a sýrem Brie

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivulinka ivulinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 490 kJ /
1 073 kcal
Bílkoviny244,65 g
Tuky10,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 578 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa rozřízneme na tenší plátky a už nenaklepáváme, posypeme je kořením OmageReny, nebo jakýmkoliv jiným oblíbeným kořením, malinko osolíme a opepříme. Skládáme do misky a pokapeme je sojovou omáčkou po celém povrchu, dáme zaležet do lednice, nejlépe do druhého dne. Krok 2: V pánvi rozehřejeme olej a plátky masa na něm opečeme do zlatavé barvičky. Krok 3: Pak maso vyjmeme a ve výpeku opečeme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájené žampiony, můžeme zakrýt poklicí a malinko podusit, moc nepodlévat vodou. Krok 4: Na plátky masa naskládáme plátky sýru Brie, vrátíme je do pánve a sýr poklademe pórkovo-žampionovou směsí. Krok 5: Můžeme ještě zapnout plotýnku, aby se sýr roztekl a celý obsah pánvičky se prohřál. Jako příloha se hodí brambory v jakékoliv úpravě.

Zveřejněno 7. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KQwx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KQwx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

:-):yes:

Ivi, hezké, moc hezké! Už mám uloženo a v pondělí vyzkouším. ;-):-K:yes:+

Krásné fotky opravdu,lákají k přípravě.:yes::-)

:yes:;-):-K

Krasne fotky, lakavy recept :yes::yes:

Vyborne, +14 :yes:, fotky krasne, clovek by se hned zakousl. :-K

ivulinko, to je zase trefa do černého...musím koupit Brie ;-):-p:yes:+

:-Oto musí být dobrota:-p:yes:+12

:yes:ivulinko děláš krásné fotky:yes:

Ivulinko, všechno už bylo řečeno, ale ráda to budu opakovat, recept vcelku známý, až na to koření, taky ho neznám, ale fotky ty jsou přímo úžasný a vždycky to máš krásně naaranžované. Tudíž 10 bod ti letí:yes:

Nádhera:-*

Krásné - foto jedinečné ;-);-);-)

:-O:-)) nádhera:yes::yes::-K

ten recept je v podstatě úplně"obyčejný","normální"co z něj dělá kulinářský zážitek na úrovni de-luxe extra,:-8jsou ty tvé fantastické fotky,nádherné aranžmá,zkrátka..je to božíííííí:yes::yes::-8:-K:-*

K Tvým fotkám taky nemám slov, tak jen povzdech...ááách;-):yes:

Načíst další komentáře (4)

Tématické fráze:
sýr brie, sýr brie recepty, koření omegareny, brie recept, omagereny, recepty se sýrem brie, brie, kureci maso se syrem brie, co je omagereny koreni, co se sýr brie, brie sýr recepty, omačka brie, "sýr brie recept", brie recepty, brie syr, brie omáčka, prsíčka, recept sýr brie, recept jak zužitkovat sýr brie, koření omagereny

Suroviny:
prsa kuřecí, koření omage reny, omáčka sojová, pórek, žampióny, olej, sůl, pepř, sýr brie

Přidat fotografie receptu