Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 419 kJ / 1 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,15 g |
Tuky | 92,74 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,09 g |
Sacharidy | 70,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory nakrájíme na drobné kostičky a povaříme je asi 5 minut.
Krok 2: Scedíme a opečeme je dozlatova na směsi rozpáleného másla a oleje.
Krok 3: Vyjmeme a na výpeku opečeme jemně nasekanou cibuli a kostičky nakrájeného masa.
Krok 4: Opečeme, přidáme bylinkovou kostku, vrátíme opečené brambory, promícháme a případně dosolíme a dopepříme.
Krok 5: Podáváme velmi horké - doprostřed porce uděláme důlek, který vyplníme syrovým žloutkem. Strávníci si ho sami zamíchají do pokrmu. Sypeme čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Moje poznámka
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Nejnovější recepty
Bazalková pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Frgály raz dva
Přidáno před 7 hodinami
Smažená treska
Přidáno před 11 hodinami
Citronové cookies
Přidáno před 13 hodinami
Skládaný hotdog
Přidáno před 14 hodinami
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno 14. 3. 2025 19:05
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaový chlebíček s čokoládovou polevou
Badina před 24 minutami
Vaječná omeleta s mrkví a hráškem
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
kimil před 2 hodinami
Dýně pečená s česnekem a tymiánem
sauce1 před 2 hodinami
Krtkův dortík na plechu
Virtuous0112 před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Pavel Janak před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Mirek22 před 4 hodinami
Třená dvoubarevná bábovka
janina8 před 4 hodinami
Pomerančový koláč podle Annabel Langbein
abuela před 4 hodinami
Tématické fráze:
pitipana,
pyttipanna recept,
pyttipanna,
švédská jídla,
pitipana recept,
švédské národní jídlo,
pitti panna,
pytipana,
nejoblíbenější bylinkou ve švédsku,
pitipanna,
švédské pokrmy,
pittipana,
kuřecí pitipana,
švédské pyttipanna,
kuřecí pyttipanna,
pytt-i-panna,
recept pitipana,
švédská pana,
svedska masa,
recept pyttipanna
Suroviny:
maso pečené,
maso uzené,
brambory,
cibule,
máslo,
olej,
žloutek,
kostka bylinková,
pepř,
sůl,
bylinky zelené
Komentáře (5)