Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 554 kJ / 1 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,85 g |
Tuky | 9,74 g |
Vláknina | 17,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 363,66 g |
Postup přípravy
Bagety vkládám do trouby vyhřáté na 220-230°C. I s fólií, na které jsou uloženy, je sešoupneme na nahřátý plech. Hned potom do spodního plechu chrstneme asi 100-150 ml horké vody, troubu rychle zavřeme, aby vzniklá pára neutekla ven. Po 10-15 minutách pečení troubu rychlým otevřením vyvětrám – mám vyzkoušeno, že když peču v páře dlouho (nebo celou dobu), pečivo nemá křupavou kůrku.
Trouby pečou každá jinak, v té mé jsem bagety pekla asi 25 minut.
Zveřejněno 14. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořenové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzJ0
Moje poznámka
Kořenové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzJ0
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 15 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 15 minutami
Květákový mozeček
vervla před 37 minutami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 3 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 12 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 16 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 17 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 17 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 17 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 18 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 18 hodinami
Tématické fráze:
bagety recept,
bageta recept,
bagetky recept,
recept na chlebový kořen,
recept na kořenový chleba,
recept na bagety,
kořenový chleba recept,
dýňová bageta kořenov,
recept bageta,
recept na bagetu,
francouzské kořenové bagety,
bageta,
recept na koren pecivo,
včera recept na kořenový chleba,
preferement pečení,
pečivo kořen,
pekarny ktere pecou korenovy chleba,
kváskový kořenová bageta,
recepty za 10 kořen,
kořen-bageta
Suroviny:
voda,
mouka chlebová pšeničná,
droždí,
voda,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
kmín drcený,
sůl,
droždí
Komentáře (9)