Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 278 kJ / 1 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,56 g |
| Tuky | 48,07 g |
| Vláknina | 15,23 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 1,97 g |
| Sůl | 4,09 g |
| Sacharidy | 124,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lenčin zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wO9
Moje poznámka
Lenčin zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wO9
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 16 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 47 minutami
Likérové špičky
Sahula před 2 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 2 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 2 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 3 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 4 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 4 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
květák recepty,
zapečený květák recepty,
zapečený květák recept,
recepty z květáku,
recept na květák,
květákové recepty,
recepty na květák,
recept na zapečený květák,
recepty zapečený květák,
květák zapečený,
recepty na zapečený květák,
recept zapečený květák,
květák recept,
recepty kvetak,
recepty květák recepty,
recept z květáku,
zepečený květák,
recepty s květákem,
lencin kvetakovy nakyp
Suroviny:
květák,
cibule,
strouhanka,
kypřící prášek,
mléko polotučné,
sýr eidam,
rajče,
sůl,
česnek práškový,
šunka,
vejce,
bazalka čerstvá,
petrželka,
máslo
Komentáře (6)