Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 278 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,56 g |
Tuky | 48,07 g |
Vláknina | 15,23 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 124,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lenčin zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wO9
Moje poznámka
Lenčin zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wO9
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová vánočka
zackovam před 16 minutami
Bramborák na plech - Gugla
BronislavaP před 30 minutami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 51 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 2 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 10 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 11 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
květák recepty,
zapečený květák recepty,
zapečený květák recept,
recepty z květáku,
recept na květák,
květákové recepty,
recepty na květák,
recept na zapečený květák,
recepty zapečený květák,
květák zapečený,
recepty na zapečený květák,
recept zapečený květák,
květák recept,
recepty kvetak,
recepty květák recepty,
recept z květáku,
zepečený květák,
recepty s květákem,
lencin kvetakovy nakyp
Suroviny:
květák,
cibule,
strouhanka,
kypřící prášek,
mléko polotučné,
sýr eidam,
rajče,
sůl,
česnek práškový,
šunka,
vejce,
bazalka čerstvá,
petrželka,
máslo
Komentáře (5)