Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 849 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,50 g |
Tuky | 39,82 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 639 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 143,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g55r
Moje poznámka
Bramborové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g55r
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 10 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 5 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 8 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 10 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 10 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 11 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 11 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 11 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 12 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
bramborové dolárky,
bramborové přílohy,
smazené bramborové noky,
smažené rizolety,
smažené škubánky,
bramborové dolarky recept,
bramborové recepty,
braborové smaženky,
smažený bramborák,
škubánky smažené,
bramborové noky smažené,
škubanky se skořicí,
dolárky,
bramborak smazeny,
recept na dolárky,
smažené dolárky,
smazene dukatky,
dolárky z brambor,
bramborové dukátky cibulka,
škubánkové dukatky
Suroviny:
brambory,
voda,
máslo,
sůl,
mouka polohrubá,
vejce,
klobása,
pepř černý,
koření kari
Komentáře (2)