Suroviny
Porce: 4 porce po 2 koulích
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 568 kJ / 614 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,46 g |
| Tuky | 21,02 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 922 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kanické žemlové knedlíky :D
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8mY
Moje poznámka
Kanické žemlové knedlíky :D
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8mY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
žemlové knedlíky,
knedlíky recepty,
knedlíky havlíček,
celozrnné knedlíky podle petra havlíčka,
celozrnné knedlíky od havlíčka,
celozrnný knedlík havlíček,
celozrnné knedlíky havlíček,
zdravější knedlíky,
celozrnný knedlík podle havlíčka,
knedlíky petra havlíčka,
kuchařka ing.havlíčka,
kuchařka havlíček,
kuchařka havlíčka,
celozrnné knedlíky podle havlíčka,
zemlove hrníčkové knedlíky,
havlíček zdravý knedlík,
knedlíky podle havlíčka,
knedlíky z tmavého pečiva,
knedlík podle petra havlíčka,
hrníčkový celozrnný knedlík
Suroviny:
rohlík celozrnný,
rohlík,
vejce,
pažitka,
klobása uzená,
mléko,
mandle sekané,
mouka hrubá
Komentáře (14)
Název "zdravější" bych použila při použití všech rohlíků celozrnných, použitím vody ne mléka, místo vajec jen bílky, klobása - vynechat, nahradit kuřecí zauzenou šunkou, hrubou mouku nahradit celozrnnou. Případně vařit jako "hrníčkové".