Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citronové dortíčky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

ivanecka11

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 749 kJ /
1 613 kcal
Bílkoviny24,61 g
Tuky75,65 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 305 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy206,19 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze surovin zpracujeme těsto, necháme asi 2 hodiny odpočinout v lednici. Krok 2: Rozválíme a vykrajujeme kolečka. Krok 3: Po upečení slepujeme krémem (já plnila zdobícím sáčkem). Můžeme dozdobit čokoládou a podle toho, co kdo má rád.

TIP: Jaký krém k jakému cukroví - rady a tipy

Zveřejněno 14. 12. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Citronové dortíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B2r2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Citronové dortíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B2r2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Tohle těsto je vynikající, lepší než linecké. Nejlépe se s ním pracuje, když se nechá uležet v lednici tři dny. Pak se netáhne, nelepí a poslouchá jak hodinky :-)

Iva: Omlouvám se,že reaguju,ale linecké se nějak táhne?,peču už 38 let,ale tohle slyším prvně.

Omlouvám se za chyby

Zuza1962 Jsou vinikajicí ,zatím všichni chválí

zizala: Jarka opravené, máš pravdu, kto aktivoval, mal opraviť. :-8 Vďaka za upozornenie.;-)

Recept je tu už docela dlouho na to, aby byly konečně opravené aspoň ty "žloudky" a "čekoláda" :-/

Na pohled krásný,zkusím.Jsou dobré?

Tématické fráze:
citronové krémové dortíčky, citronove dortiky, citronovy dortiček, citronové cukroví s krémem, čekoláda na cukroví, citronový na mini dortíky, recepty mini dortíky citronová, citronové krémové na dortíčky, citronový mini dortíčky recept, citronové kolečka s kremem, citonove kremove dortíčky, dortíčky, brabantské dortíčky, žloutkové dortíčky, išelské čtyřlístek, citronove vanocni kokosove dortiky, citronové dortíčky s krémem, lada hruska dorticky, citronové krémové cukroví, citronové dortíky recept

Suroviny:
mouka hladká, škrob, tuk, kypřící prášek, žloutek, kůra citronová, šťáva citronová, máslo, cukr moučkový, kůra citronová, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu