Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,34 g |
Tuky | 14,57 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 7,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové karbanátky s mangovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mAy
Moje poznámka
Lososové karbanátky s mangovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mAy
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 11 minutami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 1 hodinou
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 1 hodinou
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 4 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
lososové karbanátky,
recept na karbanatky s z lososa,
mangová salza,
karbanátky z lososa,
lososové karbanátky s brambory,
lodosove karbanatky,
karbanatek s z lososa,
lososove-karbanatky-suroviny,
rajčatovo mangová salsa,
avokádo-mangová salsa,
nejlepsi silvestrovske chutovky vareniste
Suroviny:
losos,
žemle,
vejce,
špenát baby,
římský kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mango,
cibule šalotka,
limetka,
cukr třtinový,
sůl,
olej,
koriandr,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (3)