Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,34 g |
Tuky | 14,57 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 7,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové karbanátky s mangovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mAy
Moje poznámka
Lososové karbanátky s mangovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mAy
Nejnovější recepty
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 2 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno před 6 hodinami
Směs hub s medvědím česneku a těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí minutka z vykostěných marinovaných stehen
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s lesním ovocem
evik_svistik před 23 minutami
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Senex před 1 hodinou
Zeleninový guláš bez masa a uzeniny
TondaJ před 1 hodinou
Jablečné řezy s tvarohem a smetanou
chocho před 2 hodinami
Bezmasý guláš z hlívy
Ajca1 před 4 hodinami
Upečená naložená krkovička
tara23 před 5 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
KuchtaPaja před 6 hodinami
Tvarohová bábovka
Rena64 před 20 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 21 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 22 hodinami
Tématické fráze:
lososové karbanátky,
recept na karbanatky s z lososa,
mangová salza,
karbanátky z lososa,
lososové karbanátky s brambory,
lodosove karbanatky,
karbanatek s z lososa,
lososove-karbanatky-suroviny,
rajčatovo mangová salsa,
avokádo-mangová salsa,
nejlepsi silvestrovske chutovky vareniste
Suroviny:
losos,
žemle,
vejce,
špenát baby,
římský kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mango,
cibule šalotka,
limetka,
cukr třtinový,
sůl,
olej,
koriandr,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (3)