Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sváteční biskupský chlebíček

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 032 kJ /
2 398 kcal
Bílkoviny54,78 g
Tuky99,44 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 482 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy315,54 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ovoce, ořechy, rozinky, brusinky, mandle, kousky čokolády a nastrouhanou kůru vložíme do misky. Přidáme trochu mouky a promícháme. Krok 2: Žloutky vyšleháme s cukry a změklým máslem do pěny. Přidáme zbylou mouku se solí a práškem do pečiva, směs ovoce, ořechů, kousky čokolády a dobře promícháme. Krok 3: Nakonec vmícháme vyšlehaný tuhý sníh. Zlehka zamícháme do těsta. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 170 stupňů, dokud povrch chlebíčku nepopraská.

Zveřejněno 22. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DDwq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DDwq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
biskupský chlebíček, biskupský chlebíček hrnkový, řezy do formy biskupskýho chlebíčku, svatecni beranek, biskupský citronový chlebíček, bílkový biskupský chlebíček, svatečnýbiskupský chlebíček, biskupský chlebíček s s mandarinkami, biskupský chlebíček nejlepší recept, nejlepsi recepty na biskupsky chlebicek, řezy z formy na biskupský chlebíček, recept na biskupský chlebíček, nejlepší recept na biskupsky chlebicek, chlebíček s kousky čokolády, recept citronový biskupský chlebíček, top recepty biskupský chlebíček, recept na citronový biskupský chlebíček, citronovy biskupsky chlebicek, biskupský chlebíček z hrubé mouky, biskupsky chlebíček s kousky čokolády

Suroviny:
ovoce kandované, čokoláda, kůra citronová, mouka hrubá, vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, prášek do pečiva, sůl, mouka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu