Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 817 kJ / 2 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,40 g |
Tuky | 41,90 g |
Vláknina | 28,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,03 g |
Sacharidy | 408,80 g |
Postup přípravy
Po stranách bochník žiletkou nebo ostrým nožem několikrát lehce nařízneme a necháme nakynout (45-60 min). Pak vsadíme do rozehřáté trouby. (230°C/30 min, dopéct při 200°C – asi 20-25 min).
Zveřejněno 26. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lněný chleba s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5kAv
Moje poznámka
Lněný chleba s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5kAv
Nejnovější recepty
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 4 minutami
Hrnkový beránek
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 7 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 21 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 14 minutami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 2 hodinami
Cookies s kousky čokolády
ulrivhv před 2 hodinami
Afrika řezy
evik_svistik před 2 hodinami
Cikánský řízek
DanyDong před 2 hodinami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 2 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 2 hodinami
Cibulová marmeláda
Ekurecepty před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
poirotka před 3 hodinami
Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
poirotka před 3 hodinami
Tématické fráze:
lněný chleba,
chléb s omládkem,
lněný chléb recept,
bramborový chléb s omládkem,
lněný chleba recept,
chleba s omladkem,
psenicno zitny chleba s omladkem,
recepty na chleba s omladkem,
podmaslovy chleb s omladky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
voda,
olej,
kmín drcený,
sůl,
semínka lněná,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (16)