Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 692 kJ / 5 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,66 g |
Tuky | 298,12 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 931 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 596,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smícháme na řídší těsto, vylijeme na vymazaný a vysypaný plech (já dala na pečící papír), poklademe ovocem a nakonec posypeme drobenkou, vložíme do trouby, pečeme cca 40 min.
Zveřejněno 25. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Božský koláč od Jarušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D8n5
Moje poznámka
Božský koláč od Jarušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D8n5
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 6 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 7 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 22 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 30 minutami
Kuře na medu
Lubos74 před 4 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 4 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 4 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 13 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 17 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 18 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
božský reveňový koláč,
bozsky kolac,
božská buchta,
jarusky jogurtová buchta,
jogurtový koláč od jarušky,
bozské buchty recepty,
jogurtová buchta od jarušky,
božské řezy ananasové,
božský jablkový koláč,
božské koláče,
zakusky u jarusky,
bozskekolace,
božský koláč s jogurtem,
božský jogurtový koláč,
božský koláč jogurt,
božský koláč s jablky,
buchta jaruška,
jarusek,
božsky koláč s ovocem,
buchta z jogurtu
Suroviny:
jogurt bílý,
cukr,
olej,
vejce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo
Komentáře (14)