Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 024 kJ / 723 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,99 g |
| Tuky | 21,72 g |
| Vláknina | 21,63 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 57,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová polévka s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NgBN
Moje poznámka
Žampionová polévka s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NgBN
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 24 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 45 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Tématické fráze:
žampionová polévka,
polévka z uzeného masa,
polévky recepty,
polévka se žampiony,
recept na žampionovou polévku,
uzené maso,
polévka s uzeným masem,
žampionová polévka recepty,
žampionova s uzeným masem,
polévky se zampiony,
recepty polevka z uzeného masa,
uzené maso recepty,
polévka s uzeným,
uzene maso se žampiony,
žampiony masem,
recepty na polévky,
recepty polévky,
žampionová polévka recept,
polevka s zampiony,
uzene maso na žampionech
Suroviny:
žampióny,
maso uzené,
brambory,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
paprika sušená uzená,
vývar masový,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
olej,
petrželka
Komentáře (7)