Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnné wafle

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

TeslarovaN. TeslarovaN.

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 757 kJ /
1 137 kcal
Bílkoviny34,08 g
Tuky54,28 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 402 mg
Sodík 253 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy124,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetky ingrediencie zmiešame spolu a poriadne premiešame, až kým sa nevytvorí cestíčko. Krok 2: Rozohrejeme waflovač, máličko ho potrieme olejom a naberačkou nalejeme cestíčko. Necháme vo waflovači asi 3 až 5 min a následne vyberieme. Krok 3: Môžeme hneď podávať, či už s malinovým, jahodovým, šípkovým alebo slivkovým džemom a nutellou. Výborne sa k wafliam hodí javorový sirup a šľahačka.

Zveřejněno 10. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celozrnné wafle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rWy2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celozrnné wafle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rWy2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Moc dobré wafle, použila jsem ječnou celozrnnou mouku a olej místo másla, po upečení jsou krásně křupavé, po odležení zase vláčné měkké <3

Ako som písala nižšie, celozrnné wafle som nerobila, až dnes na ne došlo. Sú výborné, díky za recept. :yes: Určite budem robiť častejšie. ;-)

TeslarovaN.: :-) Skutočne chutili, veľmi. Používam celozrnnú múku na veľa vecí, teraz došlo aj na wafle. ;-)

Zobrazit starší odpověď

nechci rýpat, ale tohle jsou celozrnní vafle, ne? ne celozrnné. Taky mi není jasné, co je celozrnná mouka, pšeničná? žitná?
a navíc se každé takové těsto musí nechat aspoň 10 min odležet. A taky je mi záhadou, proč jsou suroviny v češtině a postup slovensky.

hosta: já nevěděla, že suroviny moderátoři upravují, nenapadlo mě to. Omlouvám se. Přišlo mi to jen divné.
Ale stejně by bylo fajn, kdyby autorka uvedla, z jaké celozrnné mouky to dělá.

Zobrazit 5 starších odpovědí

Celozrnné vafle som ešte nerobila. Ukladám a vyskúšam. ;-)

Tématické fráze:
celozrnné vafle, vafle z celozrnné mouky, vafle z zitne mouky, žitné vafle, celozrnne vafle recept, celozrné vafle recept, wafle, wafle z žitne mouky, recept na vafle z celozrnné mouky, vafle s zitne mouky, celozrenné vafle, recept celozrnné vafle, zdravé vafle z celozrnné mouky, celozrne vafle, vafle z žitné mouky recept, wafle s celozrnné mouky, recept na zdrave wafle, celozrné vafle recepty, vafle žitné, žitné wafle

Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kůra citronová, máslo, vejce, mléko

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu