Slovenský krémeš
Krémeš je označení pro jeden z nejoblíbenějších evropských dezertů. Každý národ a každý cukrář si krémeš upravuje podle své chuti. Zde je jeho neobvyklá slovenská podoba, kde je listové těsto nahrazeno medovými pláty.
Suroviny pro 1 plech
16 řezů
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 289 kJ / 5 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,96 g |
Tuky | 307,38 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 2,19 g |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 643,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slovenský krémeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/knK5
Moje poznámka
Slovenský krémeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/knK5
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 3 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 4 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 4 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 6 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 7 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kremes,
kremež,
kremes recept,
domáci krémeš,
top recepty kremes,
krémeše recept,
recept na kremeše,
kremež recept,
kremes top recept,
babitčin kremeš top recept,
slovenské řezy,
top krémeš,
kremoš,
kremeše recept na youtube videorecept,
jak zužitkovat žloutky,
krémeše,
zákusek slovenský kremeš,
kremeš..,
dvou vrstvy kremes,
moucnik keremes
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
máslo,
vejce,
rum,
med,
sůl,
mléko,
pudink vanilkový,
máslo,
žloutek,
cukr krupice,
smetana ke šlehání,
cukr moučkový,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (2)