Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 831 kJ / 4 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,52 g |
Tuky | 320,74 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 334,43 g |
Postup přípravy
Přidáme rum, mandle a mouku promíchanou s kypřícím práškem.
Ořechy nahrubo nasekáme a spolu s rebarborou zamícháme do těsta.
Těsto nalijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy na srnčí hřbet. Krok 3: Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a pečeme asi 45 minut.
Upečený srnčí hřbet opatrně vyklopíme, necháme na mřížce vychladnout a před podáváním pocukrujeme.
Zveřejněno 2. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mandlový srnčí hřbet s rebarborou a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rqy0
Moje poznámka
Mandlový srnčí hřbet s rebarborou a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rqy0
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 6 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 35 minutami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 2 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 2 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 3 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z rebarbory,
srnčí hřbet s ořechy,
jak otrhat ořechy,
kdy otrhat vlašské ořechy
Suroviny:
vejce,
cukr třtinový,
cukr vanilkový,
máslo,
rum,
mandle mleté,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
ořechy vlašské,
rebarbora
Komentáře (4)